Paper Show 2017:
Household name, new look

Everyone agrees: Bosta’s Paper Show has been a household name for quite some time now. Not surprising, considering how the trade show has just finished its 21st edition! The traditional setting for the event, which took place on 22 and 23 January, was the Brabanthal in Leuven. This year, however, the exhibition dazzled everyone with a cool new makeover – almost as cool as the freezing temperatures outside.

Bosta Bosta

BOSTA is de Belgische federatie van alle bedrijven werkzaam in de kantoor- en schoolartikelenbranche. De federatie behartigt de belangen van de leden door een platform te vormen voor uitwisseling van informatie, standaarden, statistieken. Bosta vormt tevens een platform om de branche de promoten, zoals het organiseren van vakbeurzen of andere marketingactiviteiten. Tenslotte vormt de federatie de spreekbuis voor de branche naar de overheid.

Paper Show 2010 : Missie geslaagd voor BOSTA

Nu de balans is opgemaakt, kunnen we niet anders dan besluiten dat de 16e editie van de Paper Show een overweldigend succes was : 54 exposanten (waaronder opnieuw enkele grote namen uit de sector), 980 bezoekers ...iedereen was tevreden op de avond van 1 maart. Het ambitieuze programma van BOSTA zal dus nog meer vruchten afwerpen dan we hadden durven hopen !
In een tijd waarin de meeste beurzen het niet erg goed doen, is de federatie BOSTA er niet alleen in geslaagd een ambitieuze en dynamische Paper Show op poten te zetten, maar ook - en vooral - een nieuwe toekomst te geven ! De sfeer tijdens de jongste Paper Show was werkelijk uitzonderlijk ; ver weg van de crisis en de somberheid van de laatste maanden.
De voortverkoper had redenen genoeg om een kijkje te komen nemen: talrijke, echt representatieve exposanten, een gratis en verzorgde catering, een boekje met 40 unieke en uitzonderlijke promoties, kwaliteitsstands…alle elementen voor een perfecte ontvangst waren aanwezig. Maar het allerbelangrijkste is dat er opnieuw over « zaken » werd gepraat en dat is een opsteker voor de hele sector !
BOSTA wil echter niet op haar lauweren gaan rusten. Integendeel, de formule zal nog worden verbeterd voor de editie 2012 !
BOSTA heeft nog een andere reden om tevreden te zijn : het succes van de samenwerking met SOS Kinderdorpen – SOS Villages d’Enfants. Kim Gevaert glimlachte nog breder dan anders toen ze een prachtige cheque van 8130 euro overhandigd kreeg voor het project Simbahuis, dat wordt gesteund door BOSTA. Het bewijs dat de bedrijven - en achter hen de mannen en vrouwen uit de sector - een groot hart hebben.
In naam van BOSTA en in naam van de kinderen danken wij u van harte voor uw fantastische vrijgevigheid en zien wij u graag terug op de Paper Show 2012 !