Jubileumeditie van de Paper Show breekt alle records

Op 24 en 25 januari heerste er een feestelijke sfeer in de Brabanthal. Bosta organiseerde er immers voor de 20ste keer zijn Paper Show. Deze jubileumeditie was er dan ook een van superlatieven: meer exposanten, meer bezoekers én een recordbedrag voor SOS Kinderdorpen. In combinatie met de traditionele uitreiking van de Paper Show Awards maakten al deze elementen van deze 20ste editie een echte feesteditie.

1408 bezoekers vonden vlotjes de weg naar de Brabanthal, waar 83 exposanten het beste van zichzelf gaven. Een vaste kern aan exposanten werd aangevuld met maar liefst 15 nieuwkomers. Hét bewijs dat de beurs steeds weer een representatieve staalkaart biedt van wat er in de sector leeft. Het gevolg was dan ook dat de Brabanthal tot de nok gevuld was.

Paper Show Awards : de bekroning van innovatie

Op zondag, een uurtje na de opening van de beurs, werden traditioneel de Paper Show Awards uitgereikt. Ook dit jaar waren er weer heel wat inzendingen, waaruit voor elke categorie één winnaar werd bekroond;

1. Kantoormachines :
de water- en stofbestendige rekenmachine WD/WM320-MT van CASIO

2. Kantoormateriaal:
de First Aid Ringbinder – een EHBO-ringmap die lijkt op een klassieke ordner – van TURBEL

3. Papierwaren:
de ADOC Notebook Free to Colour van AURORA, een notebook met verschillende motieven op de voor- en achterflap die vrij in te kleuren zijn.

4. Schrijfwaren:
de Leitz Complete Pro Presenter, een draadloze pc-controller, laseraanwijzer, balpen en stylus in één van ESSELTE.

5. Wenskaarten:
de collectie geschenkomslagen Artebene met kaart en velcrosluiting van EUROSTYLE.

6. ECO: de draadloze labelprinter Leitz Icon Smart van ESSELTE

Kijken, vergelijken, testen

Dankzij een vaste mix van gratis catering & parking, geanimeerde kinderopvang en een gemoedelijke sfeer is de Paper Show op zondag vooral een familiedag. Maar liefst 894 bezoekers kwamen tijdens de eerste dag langs. Ook op maandag vonden meer dan 514 bezoekers de weg naar de Brabanthal (recordtotaal van 1.408 bezoekers).

De Paper Show is kijken, vergelijken, testen en tot slot de beste deal sluiten. Daarmee is de Paper Show dan ook de verkoopbeurs bij uitstek voor de sector.

Dit jaar werd die verkoop extra gestimuleerd door de trip naar New York ter waarde van 2.500€ die door Bosta werd verloot onder de kopende bezoekers. De winnaar werd op maandag iets voor sluitingstijd bekendgemaakt: Mevrouw Isabelle De Vos van IMB-Mechelen (cheque ACCO).

Gelukkiger kan je als het ware een beursvloer niet verlaten.


Uitbundig jubileumfeest

36 jaar Bosta, 20ste Papershow. Samen met de exposanten werd deze jubileumeditie dan ook uitbundig gevierd op zondagavond. Een amusante muziekband, een fantastische goochelaar en een uitstekend buffet vormden dé ingrediënten voor een geslaagde avond.

Een warm hart voor SOS Kinderdorpen

Het staat al een aantal jaar vast in de agenda van Kim Gevaert: een bezoek aan de Paper Show op maandagnamiddag. Per bezoeker schenkt Bosta 1€ aan SOS Kinderdorpen en 5% van de Bosta-lidgelden. Aangevuld met de steun van onze 17 gulle exposant-sponsors, mocht Kim Gevaert dit jaar een cheque van maar liefst 12.118€ in ontvangst nemen. Middelen die door SOS Kinderdorpen gebruikt zullen worden om de werking van het Simbahuis in Liedekerke te ondersteunen. Bovendien zullen medewerkers van de firma TURBEL gedurende 1 dag actief meewerken in het Simbahuis, ongetwijfeld een unieke ervaring.

Afspraak in 2017

Na een evaluatie van de voorbije editie, steekt Bosta meteen de handen uit de mouwen om ook van de 21e editie van de Paper Show een succes te maken. Daarbij houden ze alvast één gedachte in het achterhoofd: 'Never change a winning team'.

Bosta wil alle bezoekers én exposanten bedanken en kijkt alvast uit naar de volgende editie op 22 en 23 januari 2017.