Bosta en haar Paper Show bevestigen
het mooie avontuur!

De editie 2010 was reeds een groot succes en velen vroegen zich af of Bosta deze fraaie prestatie zou kunnen herhalen, daar waar vele andere professionele beurzen een eerder stagnerende of zelfs dalende tendens aantonen.
Bosta heeft niet enkel de weddenschap gewonnen, maar deed zelfs stukken beter. Nu de balans is opgemaakt, kunnen we niet anders dan besluiten dat de 17e editie van de Paper Show een overweldigend succes was : 77 exposanten (de Brabanthal was uitverkocht), 1278 bezoekers ...iedereen was tevreden op de avond van 5 maart. Het werd dus de bevestiging van het verhoopte en verwachte succes voor Bosta!


In een tijd waarin de meeste beurzen het niet erg goed doen, is de federatie Bosta er niet alleen in geslaagd, in twee keer, een ambitieuze en dynamische Paper Show op poten te zetten, maar ook - en vooral - een nieuwe toekomst te geven aan deze niet meer te omzeilen Paper Show !
Voor de editie 2012 kunnen we redelijkerwijze spreken van een “grand cru”. Uitzonderlijk mooie standen, een waaier aan representatieve exposanten, een gratis en mooi verzorgde catering, een boekje met 60 unieke en uitzonderlijke promoties, prachtige te winnen prijzen maar vooral een deugddoende warmte en gemoedelijkheid.
De Paper Show leeft...men doet er zaken...men komt er met de familie...men ontmoet er vrienden!

De bezoekers hadden zeker geen ongelijk, met bijna 1300 waren ze present op 4 en 5 maart laatstleden! Maar alles was dan ook in het werk gesteld om hen in de beste omstandigheden te ontvangen.

Bosta is een gelukkige federatie, tevreden over haar feilloos georganiseerde en perfect geoliede Paper Show 2012.

Bosta heeft nog een andere reden om tevreden te zijn : het succes van de samenwerking met SOS Kinderdorpen. Hier ook heeft Bosta alle records gebroken! Kim Gevaert glimlachte nog breder dan anders toen ze een prachtige cheque van 10.000 euro overhandigd kreeg voor het project Simbahuis, dat wordt gesteund door Bosta. Het bewijs dat de bedrijven - en achter hen de mannen en vrouwen uit de sector - een groot hart hebben.
In naam van Bosta en in naam van de kinderen danken wij u van harte voor uw fantastische vrijgevigheid en zien wij u graag terug op de volgende Paper Show!


PAPER SHOW 2012 AWARDS

Category 1 : Kantoormachines
NEWELL RUBBERMAID – Labelprinter 500 Touch Screen

Category 2 : Kantoormateriaal

TURBEL – Classeur ZeroMax van Plus


Category 3 : Papierwaren
IDC – Notebook Evolution Miquel Rius


Category 4 : Schrijfwaren
PILOT – Frixion Clicker


Category 5 : Wenskaarten
BREPOLS – Moleskine Message collection


Category : Paper Show 2012 ECO Award
PILOT – ‘Begreen’ schijfwarencollectie