Lentevergadering in Ittre in het teken

van Paper Show 2014 en GfK

 
 

Onze jaarlijkse lentevergadering die plaatsvond op 21 maart ll. in de ‘Palais de Plume’ in Ittre stond in het teken van de komende Paper Show en het jaarverslag van GfK.

Van ‘s morgens 9 uur waren de bestuurders van Bosta al aan het werk  : commissievergaderingen, bestuursvergadering, kortom, werken geblazen. Om 16 u 30 werden de leden en de genodigden (prospecten, pers,...) verwacht voor het namiddag- en avondprogramma.  Na een deugddoend kopje koffie mocht iedereen plaatsnemen voor de start van de vergadering. Frank Schelkens en Bea Wollaert staken van wal en bevestigden de start van de organisatie van de PAPER SHOW 2014 op 19 en 20 januari 2014 in de Brabanthal te Leuven, telkens van 9 tot 18 u. Deze 18 de editie ziet er veelbelovend uit gezien het enthousiasme van de toekomstige exposanten. De inschrijvingsdossiers worden op 15 april ek verzonden naar de Bosta leden en exposanten van vorige editie. Twee weken later worden de prospecten aangeschreven. De toekenning van de standen gebeurt tijdens de herfstvergadering op 3 oktober 2013, zoals altijd volgens het ‘first paid, first choice’ principe.

 

Hierna nam Cindy Van Mulders het woord voor de presentatie van het GfK-jaarverslag.

Na het serieuze werk was er plaats voor ontspanning : tijdens een gezellige receptie en lekker diner was er ruimschoots de tijd voor networking, contacten en uiteraard een collegiale babbel.

 

 

Onze volgende afspraak : Algemene vergadering op donderdag 20 juni 2013 , Thermae Palace te Oostende